DIDI KEMPOT CUCAK ROWO LYRICS

Kucoba Coba Melempar Manggis
Manggis Kulempar Mangga Kudapat
Kucoba Coba Melamar Gadis
Gadis Ku Lamar Janda Kudapat

Jamane Jamane Jaman Edan
Wong Tuo Rabi Perawan
Prawane Yen Bengi Nangis Wae
Amargo Wedhi Karo Manuk'e

Iki Piye Iki Piye Iki Piye
Wong Tuo Rabi Perawan
Prawane Yen Bengi Nangis Wae
Amargo Wedhi Karo Manuk'e

Manuk'e Manuk'e Cucak Rowo
Cucak Rowo Dowo Buntute
Buntute Sing Akeh Wulune
Yen Digoyang Ser Ser Aduh Penak'e

Kucoba Coba Melempar Manggis
Manggis Kulempar Mangga Kudapat
Kucoba Coba Melamar Gadis
Gadis Ku Lamar Janda Kudapat

Jamane Jamane Jaman Edan
Wong Tuo Rabi Perawan
Prawane Yen Bengi Nangis Wae
Amargo Wedhi Karo Manuk'e

Iki Piye Iki Piye Iki Piye
Wong Tuo Rabi Perawan
Prawane Yen Bengi Nangis Wae
Amargo Wedhi Karo Manuk'e

Manuk'e Manuk'e Cucak Rowo
Cucak Rowo Dowo Buntute
Buntute Sing Akeh Wulune
Yen Digoyang Ser Ser Aduh Penak'e

===BebS===

justsomelyrics.com