Fly FLY Opening (català) Lyrics

Fly, surt le nostre primer pas de sol y amb aquesta nova claró, al teu somni d'aquesta nit, c__plirá de nostalgia quan arribi demá. Fly, esl l'heroi que pasa al be, no taturis le post trouvá. A la fí del cami veurás, que la flor deixichada lou a conseguiras. Vola y lluita sempre amb courage, caballer defensor del be. Pulla amunt que el desig que tu esperabas se hara realitat al cap del camí. Fly, la flor que tu has pougut tallar, y la fleire que estást sentint y aquet somni que has counagut amb al sol del dia ha desaparegut. Vola y lluita sempre amb courage, caballer defensor del be. Pulla amunt que el desig que tu esperabas se hara realitat al cap del camí.

Vola y lluita sempre amb courage, caballer defensor del be. Pulla amunt que el desig que tu esperabas se hara realitat al cap del camí. Fly, la flor que tu has pougut tallar, y la fleire que estást sentint y aquet somni que has counagut amb al sol del dia ha desaparegut. Vola y lluita sempre amb courage, caballer defensor del be. Pulla amunt que el desig que tu esperabas se hara realitat al cap del camí.

Fly, heroic ca lluita contra el mal un ben somni coumençaras y amb la teva plasió de flors y la teva fragançia tournaras a sentí

See also:

51
51.76
Sopor Aeternus and the Ensemble of Shadows there was a country by the sea Lyrics
Flight of the Conchords Issues (Think, Think About It...) Lyrics