Sigrblot Ödesjord Lyrics

Vår nation har växt fram som ett verk av den gudomliga viljan. Ve den som önskar att göra alla människor lika! Naturen skapade inte träd, buskar, örter och gräs för att en art skulle komma från dem utan snarare för att varje art skall existera för sig själv. Likt ett träd växer tillsammans från liknande rötter växer en nation som en levande helhet. Hur som helst, blir det till ett och är som starkast i sin individualitet. Allting som är av hans blod tillhör det individuella.

Ett folk känner inga gränser för ett land - genom blodsbandet är alla bundna till en moder. Den germanska nationen är en nationalitet av hundra miljoner och varje german tillhör den var han än må leva. En nation är oförstörbar så länge som dess rötter får sin styrka från jorden.

Det är sant att sommrar och vintrar passerar, men den fortsätter att blomma förnyad av oförstörbart liv, och s___ar i strömmen av krafter som reser sig från dess rötter mot den gudomliga viljan.

Hur är det när individer faller? Det är som om vinden blåser löven av träden; varje vår skapar nya i det eviga utbytet.

(...)

De olika nationaliteterna är de största och mest storslagna skapelserna av naturen på denna jord. Det finns inget etablissemang i världen, inget parti och ingen kyrka som har rätt att göra alla människor lika eller att bestjäla dem på ens den minsta delen av deras rasliga individualitet.
--------------------------------------------------------

See also:

54
54.19
Alexandru Andries Andrii Popa Lyrics
jaf mundo comun Lyrics