Area Odvedi Me Lyrics

Знам многу зборови
кои не ги кажав јас,
Знаев и патеки
кои водеа до нас.

До овој миг одведи ме
по оној ѕвезден пат
и само знаеш дека
вљубена сум јас

Одведи ме, Одведи ме.

Илјади години го
слушам твојот глас
Низ цел универзум
барав за да можам да
да те допрам да те освојам
да те одведам
по оној пат на љубовта
зошто вљубена сум јас

Одведи ме, Одведи ме.

Само ти и само јас
штом веруваш во мене
Само ти и само јас
штом постојам за тебе
Само ти и само јас
без правила и време
Само ти и само јас
Одведи ме..

Знам многу зборови
кои не ги кажав јас,
Знаев и патеки
кои водеа до нас.

До овој миг одведи ме
по оној ѕвезден пат
и само знаеш дека
вљубена сум јас.

Одведи ме, Одведи ме.

Само ти и само јас
штом веруваш во мене
Само ти и само јас
штом постојам за тебе
Само ти и само јас
без правила и време
Само ти и само јас
Одведи ме..

See also:

6
6.46
Sammi Smith Help Me Make It Through The Night Lyrics
Therion Here Comes The Tears Lyrics