K-15 Kozna Pura Lyrics

Она беше тужна
пошто беше ружна
многу беше тужна
зашто беше тужна

Она беше тивка
пошто беше мивка
Она беше тужна
зашто беше тужна

Од времето на Тито
не сум видел таква пура
она плача у натура, фискултура

пошто беше тужна
зашто беше јужна

До ре ми фа со ла
соблечи се гола
сакам да сум твој
ако нејќеш гола
соблечи се пола
ти си живот мој
О јее

Ја незнам што мислат овие од власта
сега младите се сексат многу рано
порано ние да ја испофаќаш беше доживљај

Од времето на Тито
не сум видел таква пура
она плача у натура, фискултура

пошто беше тужна
зашто беше јужна

многу беше тужна
зашто беше јужна

До ре ми фа со ла
соблечи се гола
сакам да сум твој
ако нејќеш гола
соблечи се пола
ти си живот мој
О јее

можда ви изгледаше малце фалш
ама неможе па све да мислите дека е наштимовано
него батали то стварно беше многу ружна
Батка и ти аздисувашда ти кажам
беше ружна али има карактер бе
Абе тоа ти е све ствар укуса знаеш како е
Дечки извините мала дигресија
буре нешто од 25 литра дан ви се наоѓа?
шо да не ти се пие вода?
Батка буре неаме али имаме рикверц трогоножец
ганц бе втора рука од Киев
не фала
батка од кај го знаеш момчево бе?
х некни ми дојде на шалтер и ме прашуе
овдека ли се дели технолошки вишок?
Аха, па ја затоа одма си поврзав
затоа му треба буре

By ^^GoRiLLaZ^^

See also:

66
66.61
HIM IN JOIN AND SORROW Lyrics
R kelly All around the world is christmas Lyrics