K-15 Dedo Mraz Od Konjari Lyrics

Наташа од 3А
уствари не
Абе како беше

Дедо мраз од Коњари
има долги бркови
уши као радари
торба полна дарови
Дедо мраз од Коњари

Носи рејбан цвикери
шитка јакни ефтини
може и со чекови
Батка види сеа

Дедо мраз од Коњари
ич не плаќа царини
не се проблем дозволи
нуди цели шлепери
мисирки и батаци

хееј Дедо мраз од Коњари

Дедо мраз злато мое љубов неверна
неможе без тебе јас за нова година
Дедо мраз злато мое жива превара
сал не моташ како сакаш пак не заеба

Земјата ја вртат чудни шлепери
пиљари и бизнисмени шалабајзери
тревата ја пасат само волови
рогови им наби Дедо мраз од коњари

Бојс фала ти многу а сат и ти извини

Пх да го ебам нај шо мразам
ка не мојш да пејш на мајчин јазик

Дедо мраз од Коњари
ај не се изкурнази
прима само долари
кога дели дарови
Дедо мраз од Коњари

хееј Дедо мраз од Коњари

Дедо мраз злато мое љубов неверна
неможе без тебе јас за нова година
Дедо мраз злато мое жива превара
сал не моташ како сакаш пак не заеба

Земјата ја вртат чудни шлепери
пиљари и бизнисмени шалабајзери
тревата ја пасат само волови
рогови им наби Дедо мраз од коњари

Земјата ја вртат чудни шлепери
пиљари и бизнисмени шалабајзери
тревата ја пасат само волови
рогови им наби Дедо мраз од коњари

и то...

By ^^GoRiLLaZ^^

See also:

66
66.61
LIMB BIZKIT WISH YOU WERE HERE Lyrics
Bon-Bon Bonbolandia Lyrics