Copy Con Botrány Lyrics

Lo,lo,lo
Mr.CopyCon
Jee
Itt wan a wéleményem, odaadom nektek újból, ahogy ezt mindig is tettem !
Nagyon elegem wan mostmár, Babylonnal együtt élni nagyon nem jó!
Mert ez a kormány csak a kontrát nyomja pedig indulhatna a só'!
Egy picit gyepes ez az ország, csodálkozik, hogy mér nem megy a bolt!
Minden más lenne, ha wégre belátnánk, hogy ez még mindig wáltoztatható!
Hey Ganjaman öltsél formát, hadd táncoljunk körbe, mint anno a Télapót! Hey Ganjaman, mondd mi wan puttonyod alján, talán akad némi könnyfelszárító! Énekelj, fülig érjen a száj, akkor amikor végre körbejár, a legjobb, mi minden rosszat korrigál, löjjél egy gólt az élet hálóját rúgd szét!
Nem bírom, hogy országunkat néhány fürt szölö díszíti, pedig ebböl úgysem fogunk soha megélni! Mondd meg nekem mi, ez wagy Oszama Bin Laden a rosszabb, légyszi mondd el, érthetöen nekem, hogy mért jó pitizni a nagyoknak csontért? Vedd már észre, hogy a pórnép virágot ültetne a szarba, ha te engednéd!
Hey Mr. President, tudod, minden szawam készpénzre wálthatod! Nyomorog a néped, szerintem te még fel sem fogod, de csak addig jár a korsó, You Know!
Botrány, Babylon romba dönti az emberek lelkét botrány, igen ez botrány, és a kormány meg építgeti Babylont, ez botrány, igen ez botrány!
Te szívatsz, mi meg szívunk, hát akkor mondd meg nekem, mi a gáz! Hiába tiltasz, nincs az a börtön, amibe beleférne fél Magyarország!

Amikor a tempó széttép, welem szállj fel a felhök fölé, az agyadban tegyél rendet hey, a tested a lelkeddel wáljon eggyé! Harmónia kell és meg lesz a siker, és ha megnyílik a szív, gyorsan öntsed is ki! Szárnyaljon a szó, mint egy nagy léghajó, harmónia kell, és minden ragyogóbb lesz, megszünik a zaj, csak a ritmus halad, semmit sem akar, mégis benned marad, meghúzza magát, indul a só, megrezdül a tested és felröppen egy dal. Hömpölygö füst alakban szép lassan az ég felé száll, megnyugszik a magasban, semmit nem csinál. Mondd meg nekem légyszi, hogy ez mért irritál!!

See also:

66
66.88
Buena Vista Social Club; Eliades Ochoa Chan Chan Lyrics
Piotr Rubik Co ma przeminÄ…c Lyrics