Уикеда Уиски със фъстъци Lyrics

Не съм аз нещо особено не съм даже красив,
не умея да говоря хубаво, такъв съм си мега свенлив.
Видях я там самотна на бара - въртеше унесено кутия вносни цигари. Видях също, че гледат я всички аз пък се опитах да я почерпя фъстъчки, върти се не спира кутията вносни цигари, а на мен под лъжичката взе да ми пари. Бонд, Джеймз Бонд, чух се да казвам, отговора и знаете всички, въздъхнах отчаяно и се обърнах към моето уиски и мойте фъстъци. Уиски с фъстъци и от време на време бадеми.
Естествено е всичките сутрини да ме боли глава. Това се случва на хиляди българи, европа не я трогва това, че пия сам - ето какво ме тревожи, самотата е тъжна, скучна, досадна. Имам случайно някаква работа, нищо че не съм упорит, работлив, закъснявам разбира се не влагам старание, шефа ме заплашва всеки ден с уволнение. Вън, вън, чух го да кряска, как отговорих аз знаете всички, въздъхнах отчаяно и се запътих към моето уиски и мойте фъстъци. Уиски с фъстъци и от време на време бадеми.
Знам, че адски е глупаво и банално дори, исках да кажа нещо хубаво, интелигентно нещо нали, а то пък виж какво се получи, младите от това какво ще научат. Не нямам, нямам какво да ви дам, нищо не мога и нищо не знам. Ключа съм забравил и не е това мойта барака, не ми харесва тук, но какво ли има оттатък. Цигарите са вредни ужасно за здравето, защо не ги оставих още на времето, нищо не мога и не знам не, не, не нямам, нямам какво да ви дам освен - Уиски с фъстъци и от време на време бадеми.

See also:

67
67.22
Instrumentals Pistas De Reggaeton Lyrics
Soledad Pastorutti Desde Algun Lugar Lyrics