Pál Utcai Fiúk Lecsónak jó lesz Lyrics

Legyen egy folyó parttalan, se vége se hossza és bizonyatalan vagyok magamban , mert nem tudom, hogy mi vár rám a másik oldalon. Vagy legyen egy ösvény, erdei a kerek erdő a mesebeli, de a történet innen változik itt az út kétfelé ágazik. Nincsen rossz és nincsen jó mind a kettő hasonló, mind a kettő elvezet a szeretet és a gyűlölet.

Legyen egy ház fenn a dombokon,a kertben paprika, paradicsom. Én annyi mindent szeretnék, az se baj hogyha nem túl jó ha nem túl szép.

Ref:
Lecsónak jó lesz, lecsónak jó lesz, lecsónak így lesz jó X2

Legyen egy ország ami távoli, mégis itt vannak a határai. Ahol nem lesznek hősök a gengszterek és a tolvajok nem lesznek miniszterek. És nem kell az utcán félni éjszaka, hogy van rá esély, hogy élve jutok haza. A szeretet nem csak egy üres szó, és az se baj, hogyha nem túl jó.

Ref.

Legyen egy dal amiben elmondhatom, hogy milyen itt fennt a színpadon. Lehet, hogy egyszer megérted, hogy miért csinálom az egészet. Tudod az élet nagyon más, mint a könyvekben, mitn a filmeken. Én nem akarok lenni már senki más. Valaki téged akar! Én vagyok isten higgyél bennem!

Ref.

See also:

69
69.3
Leandro & Leonardo Deixaria Tudo Lyrics
Pig Take Lyrics