Carlo en Irene 3 Minuten Lyrics

Zeg Irene ik ben al wat moe,ik ga nu naar me bed welterusten.Nee dat kan niet geef nou niet toe,al wil ik net als jij wat rusten.Begrijp me goed het was top,het was leuk, maar de vraag is hoelang gaan we nog door.Nou tot het laatste refrein,wanneer zou dat zijn?Ik vraag het even aan het koor...

Nog 3, 3 minuten voordat ik stop, dat ik kap dat ik nok,strakjes heel relaxed bij mijn bad en nog wat.Iedereen de groeten is kijken ow we moeten nog 3, 3minuten voordat ik stop,dat ik stop dat ik nok, de klok die blijft maar tikken, dus we komen er wel,samen naar het slot.

Hey luister carlo zeg eens netjes gedag (dag) Nog even en dan gaan we slapen, ow wat heerlijk even helemaal niks.Ik moet er nu gewoon van gapen.We staan wel lekker te zingen jij en ik ,maar dit is al het 2 de couplet.Dus hoelang gaan we nog door?Vraag aan het koor Zijn we al verder dan net?

Nog 2 , 2 minuten voordat ik stop , dat ik dacht dat ik nog strakjes heel relaxed bij de morgen nog was, Iedereen de groeten is kijken ow we moeten nog 2, 2minuten voordat ik stop,dat ik dacht dat ik nog, die klok die blijft maar tikken dus we komen er wel,samen naar het slot.

Ow ik moet plassen nee echt eerlijk waar hou het maar op hoor we zijn nog niet klaar.Ooow ik ga gillen ,dit gaat niet goed ooow ik moet....

Nog 1, 1 minuut nog voordat ik stop , dat ik dacht dat ik nog strakjes heel relaxed bij de morgen nog was, Iedereen de groeten is kijken ow we moeten nog 1, 1minuut nog voordat ik stop, dat ik dacht dat ik nog, die klok die blijft maar tikken dus we komen er wel,nog een paar seconde de allerlaatste ronde de koek is nu dus helemaal... op!

See also:

69
69.36
Bayside Montauk (Acoustic) Lyrics
Dojocity 12.Dojocity ความลับ-h Lyrics