www.yucafe.com Grand Hitovi Leta - 2006 - 09 - Nikola Rokvic - Ja Sam Tvoj I Kad Spavam Sa Njom - www.yucafe.com Lyrics

Čujem da posle mene s drugima si bila moja svetice. Otkud na mome pragu polomljenih krila ptico selice? I ne pitaš da li je slobodno da uđeš, sama ulaziš, laganim pokretima skidaš sve sa sebe ko da ne vidiš na stolu njene fotografije, svuda po sobi njene haljine, kažeš mi lepa ti je devojka, a ja.

A ja sam tvoj i kad spavam sa njom život moj na dlanu je tvom i svaki put kad zagrlim nju sve bi dao da si ti. A ja sam tvoj zauvek tvoj samo tebe tražim u njoj i dok se budim pored nje ja za tobom umirem. A ja sam tvoj i kad spavam sa njom život moj na dlanu je tvom i svaki put kad zagrlim nju sve bi dao da si ti. A ja sam tvoj zauvek tvoj samo tebe tražim u njoj i dok se budim pored nje ja za tobom umirem.

Laži i prevare i ostale sitnice igra nerava. Opet me vara tvoje uplakano lice kao nekada, i ne pitaš da li je slobodno da uđeš, sama ulaziš, laganim pokretima skidaš sve sa sebe ko da ne vidiš na stolu njene fotografije, svuda po sobi njene haljine, kažeš mi lepa ti je devojka, a ja.

A ja sam tvoj i kad spavam sa njom život moj na dlanu je tvom i svaki put kad zagrlim nju sve bi dao da si ti. A ja sam tvoj zauvek tvoj samo tebe tražim u njoj i dok se budim pored nje ja za tobom umirem. A ja sam tvoj i kad spavam sa njom život moj na dlanu je tvom i svaki put kad zagrlim nju sve bi dao da si tu. A ja sam tvoj zauvek tvoj samo tebe tražim u njoj i dok se budim pored nje ja za tobom umirem.I dok se budim pored nje ja za tobom umirem.

See also:

72
72.116
Vince Gill The Next Big Thing Lyrics
אריק איינשטיין - האוסף אדון שוקו Lyrics