Luiz Ejlli Hëna Dhe Yjet Dashurojnë Lyrics

Hëna dhe Yjet dashurojnë

Sa herë kujtoj
ditën kur jan larguar flokët e tu
ende i kam lënduar me sytë e tu në sytë e mi kërkoje
ishte besi, a ndoshta mos ndyshoje ti
unë si atëher sot e kujtoj
jo jo nuk mundem ta harroj

ftora nga lart, fshehtas po na përgjonte një vesë e arthë
nga syri po pikonte, jo si harroj
oh sa të bukur ato syë si harroj
dë na përgjonte me zili
jo nuk harrohen ato syë
dë na përgjonte me zili

i besoj i besoj
zëmrën e sytë e tua
se aty gjej të gjith ato që dua
se aty ndjej qjellin dhe kaltërsinë
yjet i gjej, aty vesën time gjej

jo se kuptoj pse njerzit nuk besojnë
në hënë a në qjell, dhe yjet dashurojnë
jo nuk e di, jo pse na shohin me zili
nuk e di, hëna dhe yjet kur trishtojnë

per qjellin falin kaltërsi
per njerzit falin dashuri

i besoj i besoj
zëmrën e sytë e tua
se aty gjej të gjith ato që dua
se aty ndjej qjellin dhe kaltërsinë
yjet i gjej, aty vesën time gjej-eeeej

hë-ë-ë-ë-ë
hë-ë-ë-ë-ë
hë_ë_ë_ë_ë

i besoj i besoj
zëmrën e sytë e tua
se aty gjej të gjith ato që dua
se aty ndjej qjellin dhe kaltërsinë
yjet i gjej, aty vesën time gjej

See also:

76
76.37
La Terremoto de Alcorcón Libérate (Italiano) Lyrics
Тони Димитрова Старецът и морето Lyrics