Ламбе Алабаковски feat. Дарко Димитров Врати ми го срцето Lyrics

Немој да гледаш во очиве мои
плачам без солзи за последен пат
Јас би ти го простил другиот
но ти не заслужуваш
Тебе ќе те казни времето

Врати ми го срцето
не си оди со него
оди преку без него
не го давам залудно

Врати ми го срцето
немам солзи без него
нема љубов во него
веќе се е залудно
Врати ми го срцето

Доста ме прашуваш
дали те сакам
зарем ти не гледаш дека е крај
по втор пат јас не простувам
оди си заминувај
само застани за миг

Врати ми го срцето
не си оди со него
оди преку без него
не го давам залудно

Врати ми го срцето
немам солзи без него
нема љубов во него
веќе се е залудно
Врати ми го срцето

Моето срце ти го зема
и од него крв не извира
сега е дел од твојата колекција
тоа срце не е твое
тоа не тагува за нас
врати го назад
за да можам пак да сакам

Врати ми го срцето
не си оди со него
оди преку без него
не го давам залудно

Врати ми го срцето
немам солзи без него
нема љубов во него
веќе се е залудно
Врати ми го срцето

See also:

87
87.115
Linkin Park Faint (Live in Hannover) Lyrics
Gigi D'Alessio Mi vida Lyrics