Тоше Проески Igri Bez Granici Lyrics

Да можам бар да се разбудам
во свет на љубовта без стари долгови
и тие сеништа
во чекор што ме демнеат

Да можам бар да те прегрнам
да не се сеќавам на студој есенски
оние патила
што токму нас не следеа...

А мојот живот - игри без граници
уморна приказна, скинати страници
празни и неиспишани

А мојот живот е вечно паѓање
се да се собере - пораз ќе остане
навики стари во мене

Да можам бар да те разбудам
со кафе утринско, во кревет заедно
па да те бакнувам
тоа го нема одамна

Да можам бар да се заљубам
во мала селанка, на росна ледина
небесно висока,
надолу да недогледувам

А мојот живот - игри без граници
уморна приказна, скинати страници
празни и неиспишани

А мојот живот е вечно паѓање
се да се собере - пораз ќе остане
навики стари во мене

тоа и ќе остане...

А мојот живот - игри без граници
уморна приказна, скинати страници
празни и неиспишани

А мојот живот е вечно паѓање
се да се собере - пораз ќе остане
навики стари во мене

тоа и ќе остане...

See also:

87
87.116
X-Treme Army [ลูกโป่ง] Don't Say Goodbye Lyrics
Original Broadway Cast What Do You Want of Me? Lyrics