King O, Rocks, Rb Djan, d'Tuniz, Zuen Bitch Lyrics

Biiiittttttttccccchhhhhhhhhhhhhh
Waarom doe je altijd raar,, tijd is nu dat jy bedaaart, anders ben ik met je klaar. En je sodemietert op met je akelige rotkooppp. Ik heb geen tijd voor dit, al dit gezeik van b____es maakt me gek.. Het is nu tijd dat die slet vertrekt. In het begin was alles flex en de seks te gek. Je had respect want ik had je op je plek gezet. Ja,, ik mekte die rek en dat weet je chick en je weet, ik ben niet van jou ik ben van de thc-click Ik dip nu spit je s___ liever zeg je nix, ik heb geen zin om bek te vechten met een b____. Ik doe me ding yo ik breng je in extase op die beat van Kingo. Ja, bimbo je gaat nog lager dan limbo me s___ is verslavend vandaar dat ik pimp ho. Je weet though ik heb geen tijd voor folas ben leip ik heb schijt dus ik bereik de polaas. Ow ja zeg maar zo zeg maar niks, want je blijft gewoon een vieze... biiiiiittccccchhh
waarom doe je altijd raar,, tijd is nu dat jy bedaart,, anders ben ik met je klaar en je sodemietert op met je akelige rotkooop .

Luister weet je nog toen ik je pas had ontmoet je bleef gelijk slapen, me watjes wasten je goed. Ik wou het daarbij laten want ik ben geen vastgoed was op zoek naar iets vast terwijl ik in je kast zoek. Rantsoen schat je was niet meer dan dat hoe kon je zeggen tegen de rest zeggen dat ik je kerel was. Toen ik besefte dat je niet echt op mij lette, je lette op de faam en de naam van de rapper. Je was me een stap verder je mag nu wel verder stappen met je hoge hakken, b____ val van de trap af. De hele buurt weet je wat je bent omdat de hele buurt heeft gefeest in je tent. Geblazed met de rappresident, de b____ weet wie ik ken. Nu zegt ze tegen iedereen dat ze me kent en ik zei der jongen toch vreselijk hip ze leert het nooit af ze is een biiiiiittccch
waarom doe je altijd raar,, tijd is nu dat jy bedaart,, anders ben ik met je klaar en je sodemietert op met je akelige rotkooop .

s___, D'tuniz kamt je haar niet voor jou b____, je doet gaar, met jou bereik ik echt niks. Dat zijn die klektekst die je aangeleerd hebt dat. Je hebt het niet van mij D'tuniz liet je altijd vrij. Hou niet van een chick in een kooitje, maar je maakt er misbruik van vieze ho'tje. Waarom jy altijd showt met de echte playbroo die je niet kan raken. Ik heb geen zin om potjes te schaken me hoofd te kraken op een b____ die me niks kan maken. Daarom zeg ik jou zoek nooit meer contact zak door de schijt voor mijn part. Want je brak alleen maar onweer het deed me wel zeer toen ik nog in je geloofde, ik moest het vuurtje snel doven en net als in een dip eindig ik altijd boven.

Eerlijk is eerlijk je bent een lekker wijf maar je zag een goeie toekomst in ons alle vijf. Hoe je kijkt weet ik bijna zeker dat ik krijg wat een nijf , je wou weten tot hoe laat ik blijf. En ik zei tot die Zuen van de THC wil je blijven praten of ga je met Zuen mee. En ze keek met een lach op volle kracht. Greep ze me hand en zei ja oké, waar gaan we heen, kijk niet zo gemeen. Wat wil je ze zegt ik ben thuis alleen reactie gaf me gelijk een nieuwe reactie dus we stapten met ze 2en in een BMW-taxi. Ik ging ertegenaan, deze Marokkaan ziet haar bijna halfnaakt in haar lingerie staan. Was het echt of was ik aan verder impossant waar kwam ze vandaan en het was een echte imfomaan.

Refrein: biiiiiittccch
waarom doe je altijd raar,, tijd is nu dat jy bedaart,, anders ben ik met je klaar en je sodemietert op met je akelige rotkooop .

See also:

88
88.113
INFINITY 16 welcomez 湘南乃風、MINMI、MOOMIN Dream Lover Lyrics
Wolfgang Amadeus Mozart Requiem in D Minor: I. Introitus: Requiem Lyrics