Hvid Sjokolade Højt Spil Lyrics

Der går patter og fisse frit rundt i indre by - jeg bli'r sindssyg - Jeg må kneppe dem, knappe dem op og vippe den ind. Jeg får mer' trang hver gang jeg ser en ny kavalergang, en go' røv - mine nosser er som kuglerne i petang.
Du viser ben og fniser, spiser mig af med narrefisse. Du glemmer der er sparegrise, der er syger' end mig. Psykopater du ik' ka' styre, når de vil lave den dyre med dig! Er du klar til at lægge krop til det du spiller op til? Du' kun en lille pige - en nyudsprunget steg, forklædt som vildkat i en ny og spændende leg. Hvad si'r du til den, når du er bagbundet, fundet med blod i trussen - så' uskylden forsvundet. Du flæber, men en dateraper ved, du ik' ka' skrige med en pik i munden - tillykke med dit traume og de ømme kæber!
Han virked' så sød, så I snaved'. Han sagde, han var stolt af det bytte, han havde bjerget. Du sagde: HVAD? Og fik en flad, da du nægted' at pette. Du fik et minde, du får svært ved at slette!

Du ligger mørnet i hjørnet og snøfter, forsømte din rolle, da du blev dømt på dine løfter. Terninger kastes - du gør dig til. Spiller dig selv, når du spiller højt spil!

Hun nagled' mig til væggen med et drabeligt blik. Drog mig ind i hendes korona. Hvem hun end var, sku' hun ha' heddet Dæmona eller Vulkana for hun var i udbrud, og jeg stod i røg og damp af svovl og salpeter. Hun hev mig ud på gulvet, jeg så, det var forkullet og dækket med gløder og aske. Fra asken i ilden - min verden var lagt for hendes fødder. Hun tog mig i sin favn, jeg sank i grus som Jeriko, følte mig som Cjadrak, misjak og Al Bednigo. Jeg var i hendes flammehav, mine lunger fyldtes med røg, og jeg begyndte at tale i tunger og stamme. Jeg var fyr og flamme - hun var det samme og hvisked' mig i øret - ting jeg aldrig vil glemme! Heden var ulidelig, jeg syn's det var på tide vi fandt et sted at sidde ned - hun tog mig på ballerne! Ska' vi ik' gå hjem til mig og lege-lege, sagde jeg, men der brændte jeg nallerne!
Hun gik fra honning til tolv meter stejl isdronning! Sneklædt diva. Shiva Diamonddust. Der var frost i hendes blik. Jeg stopped' død i mit track. Et bjerg af is blev mit forlis som t__anic! Sommer blev til vinter, jeg savned' et par vanter. Hun ga' den kolde skulder - jeg stod med lange tasker... Næste gang jeg ser dig, ska' du fa'me få en vasker og en Bodil for dit skuespil - det' ikke go' stil at stille op og spille en rolle! - The Wackness! For hed til at håndtere og for kold til at holde...
Hey Tyde T, jeg ka' se hva' du mener: Hun var til at lukke op og skide i. Hun ku' få noget græs at bide i! Til alt held er du flinkheden selv, men efter du sa' farvel, har jeg hørt, at hun betalte sin gæld: De fulgtes mod bussen, han havde hånden under blusen, og hun klemte på kaloriussen mellem hans ben. Han sagde: Jeg vil ha' dig, hun sagde: Nej, han sagde: La' mig, og i buskadset fik han maset sig ind...

Du ligger mørnet i hjørnet og snøfter, forsømte din rolle, da du blev dømt på dine løfter. Terninger kastes - du gør dig til. Spiller dig selv, når du spiller højt spil!

See also:

1
1.111
P.O.D. One Day Lyrics
P.O.D. Breathe Babylon Lyrics