Bojana Atanasovska Vo Dilema Lyrics

Бојана Атанасовска-Во дилема
(feat.Роберт,Тони Зен и Анита)

Роберт
Штом не се јавуваш, ништо не пишуваш
Кога ти вртам ти не ми одговараш
Знам што се случува, колку се два и два
Само да знаев барем зошто или кај сум згрешил

Бојана
Не до мене е, сакам да размислам
Едно десет пати пред да се отворам
А колку мислам толку, повеќе чувствувам
Колку повеќе те гледам толку се заљубувам

Во дилема сум
Дали со срце или ум
Со што да одиграм

Роберт
Зар е возможно, да се разделиме
Уште пред да се сретнеме

Бојана
Зар е фатално, или нормално
Во ова време да сакаш со чисто срце

Роберт
Штом не се јавуваш, ништо не пишуваш
Кога ти вртам ти не ми одговараш
Знам што се случува, колку се два и два
Само да знаев барем зошто или кај сум згрешил јас

Бојана
Не до мене е, сакам да размислам
Едно десет пати пред да се отворам
А колку мислам толку, повеќе чувствувам
Колку повеќе те гледам толку се заљубувам

Во дилема сум
Дали со срце или ум
Со што да одиграм

Тони Зен
Она има што ќе посака, но мене не
И јас ја немам нејзе повеќе
Ништо не е исто како порано
А желба за љубов имам повторно
Незнам зошто во дилема сме
Кога еден без друг не можеме
Ја и викам знаеш дека изборот е наш
Знам дека ти ме чувствуваш, ми кажа

Анита
Немој да мислиш за тебе е
Дојде некако во чудно невреме
Би било супер ние да се сакаме
Но да се сакаме треба да знаеме
Како се градат нешта пред да се урнат
Не сум за уште една епизода бурна
Дали сме за заедно нека каже времето

Роберт
Штом не се јавуваш, ништо не пишуваш
Кога ти вртам ти не ми одговараш
Знам што се случува, колку се два и два
Само да знаев барем зошто или кај сум згрешил

Бојана
Не до мене е, сакам да размислам
Едно десет пати пред да се отворам
А колку мислам толку, повеќе чувствувам
Колку повеќе те гледам толку се заљубувам

Во дилема сум
Дали со срце или ум
Со што да одиграм

See also:

90
90.21
Carcass Incarnate Solvent Abuse Lyrics
Juliette Tous les morts sont ivres Lyrics