Архангел Молк Lyrics

Кога сум крај тебе,
стварноста и не ми е потребна
Единствено тогаш знам
дека сепак постојам
А, јас ќе замолчам.
Јас и не можам да зборувам
Мојот говор е заробен во чувствата
Молк
Темнината сокрива присуство
Можеби си тоа ти
и можеби е сосем доволно
да го чувствуваш
она што зборовите
не можат да го искажат
Молк

See also:

91
91.46
Zro Z ro - Mo City Don Lyrics
Queens of stone age Firs it giveth Lyrics