Arhangel Ljubov ili omraza Lyrics

Долго, долго,
гледам во тоа лице
се трудам да не мислам
колку е убава,
колку е прекрасна
морам да го скротам стравот
знам
колку тоа може
да ме промени

Долго, долго
зборувам
сакам да те трогнам
да видам бар
една солза
залудно
ти се смееш
ти си радосна
и воопшто не ги следиш моите зборови
ти си толку далеку
од мене

Треперам од возбуда
сиот треперам од страст
дал си моја љубов
или сум полн со омраза
омраза

Ако останам
зар ќе можам да те задржам
ако одам
зар ќе можам да те преболам
да те заборавам
ќе се вратиш како спомен
ќе се вратиш како нож

Треперам од возбуда
сиот треперам од страст
дал си моја љубов
или сум полн со омраза
омраза

Треперам од возбуда
сиот треперам од страст
дал си моја љубов
или сум полн со омраза
омраза

See also:

91
91.46
Bright Eyes Hit The Switch (feat. Nick Zinner) Lyrics
Rhonda Vincent If Heartaches Had Wings Lyrics