Hvid Sjokolade Sved På Bollerne Lyrics

Navlepiller. Taskenspiller. Vask din diller. Tag en spiller og hæld sveden fra bollerne.
Vi holder kasserne på det her track!

Vi hænger dig op i ørerne, swinger dig om - Blæs & Onkel Tom gi'r dig vinger lig' i røven, til du letter den. Så la' vær' bar' at stå dÈr med ryggen op af muren. Få din ryg væk fra den mur. Klem kasserne sammen, stram ballerne Moses, og få din ryg væk fra den mur. Og kom ud af dit skideskur, for jeg er skide sur, jeg har rappet i 40 år - men jeg har større hår - vi har aldrig tørre lår for vi har sved på bollerne. Det samler sig i folderne. Alle mand til jollerne. Vandstanden stiger.
Yeah - poler pumperne. Og tøser - ryst rumperne, tag tyren ved klunkerne. Kom her og se min tatovering lige på bomberne: En brølende kronhjort. Et grædende barn. En lille mand i en kano. En vinyl med Chaka Khan. Det hele tatoveret på bollerne!
Jeg sa': Det hele tatoveret på bollerne!

Du sku' ha' set hvad jeg så i en drøm: Bollesved flød i en strøm. To rundstykker og et giffelhorn fra Himmerige ned på Jorden. Du sku' ha' set hvad jeg så i en drøm: Bollesved flød...
Gi' mig wonderbra til skridtet. Jeg har nybarberet bolleværk, det bimler i bjælderne. Boing - yo tak. Boing boing - yo tak. Klap dellerne og gælderne til hittet. Alle ryger ned i skidtet i nosselås, og så' der sauce til filetten - Onkel Tom ligger bagerst i skeen og holder bollerne i stram snor. Den halvfede snabel spændt op til spendabel. Et tunnelbor lig' i krabaten, når hun skriger: Gi' mig kabel! Det' en fabel fra de svedigste landestrøg! Jeg har min sabel lig' i skeden, galloperende med mit bolletøj i seletøj. Mød mig ved højen mast...

Kast jeres løg op i luften. Gnub jer ind i bollesvedsduften.

Blæs Bukki gnubber løg til der stinker af bollerøg. Vasker mit bolletøj og asker min fjollesmøg, din fjollegøj. La' os mødes på en lokal over to pokal, snakke tre timer. Er du gal, det bli'r vildt - totalt griner! Humor dér - yeah yeah! Blæs, sig hvad? Babyboop! Vuptiwoop! Vi holder vores kasser, din sjollerrøvsspasser!

Du sku' ha' set hvad jeg så i en drøm: Bollesved flød i en strøm. To rundstykker og et giffelhorn fra Himmerige ned på Jorden. Du sku' ha' set hvad jeg så i en drøm: Bollesved flød i en strøm. Både fyldt med honningkusse drev forbi, og vi lå indeni...

Jeg' så lyk'lig for min løgpose driver! Sveden siver ned imellem lamellerne - sovs til karamellerne - bollerne! Bolledejsbeholderne i hænderne på vennerne - kenderne - crewet. Der bli'r skruet op for varmen, når vi fyrer den af og mærker efter hvilke boller, der styrer den dag. Hvis jeg vinder, ska' jeg ha' en tattoo... Der var dit cue til at ryste med brysterne. Tæsk igennem med taskerne, sjask med jaderne. Pisk ud på gaderne, jongler med gonaderne eller få en tatovering på patten. Du ka' få en, du ka' få atten. s__ til gatten. Tolv til missen / kassen / slidsen / honningkrukken / fiskebussen / svedkahytten. Vådeskud i skidebøtten - bar' fyr op for slusen, fru Knudsen. Du gi'r mig boller af stål, så jeg holder mit stål og gi'r dig kål fra kartonerne til lyden af gong-gongerne. Flæskepiben op mellem ballonerne til den får en ny facon, og det er TAK FOR SIDST! Du sku' ha' vidst vi hælder sved fra bollerne!
Du sku' ha' vidst vi hælder sved - fra bollerne!

Du sku' ha' set hvad jeg så i en drøm: Bollesved flød i en strøm. To rundstykker og et giffelhorn fra Himmerige ned på Jorden. Du sku' ha' set hvad jeg så i en drøm: Bollesved flød i en strøm. Både fyldt med honningkusse drev forbi, og vi lå indeni. Du sku' ha' set hvad jeg så i en drøm: Bollesved flød i en strøm. Vaffelis, to kugler, maximum guf. Pif til det paf til det puf.
Væk.

See also:

1
1.114
Looney Tunes Y Trebol Clan Bailando Provocas Lyrics
Sonata Artica Blank File Lyrics