Ganxsta Zolee És A Kartel Keleti oldal nyugati oldal Lyrics

Reggel tíz, ébredek, kinézek az ablakon, végre péntek. Ez a nap nem lehet szar, az éjszaka nyugodt volt, semmi szirénazaj. Csörög a telefon, fölkapom ki az? Lory beszél - Na mi az? Szevasz. Tizenegyre ott vagyok, oké haver, irány a zuhany. Utána burkolok, bedobok gyorsan valami kaját, felhívom Szaszát, meg a Big Daddy Lacát, kirúgom a tegnap esti kis luvnyát. Lemegyek a parkolóba, Lory ott vár már a kocsinak támaszkodva, füvet szívva, füstöt fújva. Indul a motor, 21-07, benne két gringó, bömből a magnó, a Slick Rick kazi, hangosan üvőlt a Lodi-dodi-dodi. Irány Szasza meg a harmadik kerület, nem sietek, csak lassan vezetek.
Keleti oldal-nyugati oldal, Döglégy Zolee, meg a gengszter szar.
Szaszáéknál egy király italüzlet, lecsúszik egy pár üveg pia, tele a pipa, beüt a téma, na gyerünk a nyolcba- indulás. Lassan hajtunk, minden picsát megbámulunk, belefutunk egy igazoltatásba. A kibaszott rendőr a szondát a pofámba nyomja, az alkoholszint tíz emelet magasságban, a tárcámban két ronggyal kevesebb van, megúsztam, mázli volt, folytatom az utam. Ott a sarkon micsoda nő, na gyere ide bébi, gyere kocsikázni. Hátsó ülés, neked ott van a helyed, tudod, hogy hova tegyed az ici-pici kezed. Szasza meg Lory végzett, én következek, fékezek, nekiesek a nőnek. Szuper a taraj, nyeli a patront, nekem annyi, jól televágom, nincsen pardon. Minden ribanc így furulyázzon.
Ref.
Baross utca meg Szigony utca sarka, kínai büfé, kibaszott jó kaja, még több pia, mellénk parkol Ogli G. verdája. Szevasz haver, ez aztán a kibaszott nagydarab gengszter. Benézünk a térre, mi van ott, Dopeman meg a haverok, nyomják a dominót. Hatalmas k___aparti kezdődik, van aki nyer, van aki veszít. Döglégy teli pénztárcával távozik, Lory B.-t meg Szaszát hazadobom, ott egy telefon , föltárcsázom azt a kurvát. Mi van bébi, hol van a mamád? - Nincsen itthon. - Király, kapom magam és ott vagyok. - Alig várom, a dákód akarom. - Ne félj, megkapod. A gettóban is lehet egy jó napod.

See also:

98
98.42
Los Vikings Sentado a la Vera del Camino Lyrics
Elefante Se detiene el tiempo Lyrics