Pen Jakke Start Lyrics

[Ubåt]
Start alt er klart. Jeg slipper snart. Vi må ta en prat. Vi er blakke. Vi er Pen Jakke. Hip Hop vil takke. Stormester Lyn hviser alle sider av byen. Normalt syn. Du drakk det. Dragene som knakk det. Bare lakk det. Malere som strakk det. Dansen original. Til MC vokal. Snublende konsepter. Måle linjal. Våte lepper. Venter det han slepper. Platerytter. Du står og lytter. Mens du bytter rytmer. MC Ubåt er på nå. Du prøver å slå. Dårlig nivå. Forvirrer når vi spinner. Gjør om de grå. Til en vinner. Han får mange kvinner. De falske skinner. Innprenter linjer. Jakkene tvinner. Fristil blir minner. Drage med pinner. Din kjetting forsvinner. Trer inn i dragen. Du kom med sagen. Men bare kiler i magen. Pynter i hagen. Kall deg aldri MC. Du henger med de fleste. Men får ikke gjeste. Pen Jakke de beste.

[Skranglebein]
Trykk på start for alt er klart. Det er ikke rart du er forventningsfull. For mye norsk Hip Hop er tull. Men du vet Østen har et kull. Står klar for å prate hull på hodet ditt. Du slenger dritt. Men jeg har mitt. Hvem har fasit. Jeg har hørt deg snakke. Nå må du gå. Hip Hop du aldri kan forstå. Tar ting til neste nivå. B-jentene blir våte. B-guttene får stå. Alle kåte. På min rimeteknikk. Mobilisert. Et lite nikk. Står klar for angrep. Mitt navn er Skranglebein og jeg gir langefinge-rtegn til alle gjengsterne med blod på genserne. En dommer kommer. Snart med pekefinger. Fly bort på dine vinger før jeg ringer. Den siste dråpen. Vil du dø på denne måten. Ubåten og Fundamental. Skizofren Pen alltid mental. Nå er du advart. Så får du se. Hva som vil skje snart. Så trykk på start.

[Fundamental Lyd]
Er du klar for Rimefabrikken. Kan ikke være prippen. Her er pikken. Slikk den. Blir kjørt over som trikken. Pen Jakke ønsker velkommen. Tiden er inne. Ikke noe sinne. Det ringer inn til gjengsterisme. Men la det ringe. En sirkusdirektør som tør. Ta det opp på morsmålet. Slag fra hjula av stålet. Skal vi måle krefter. Flere og flere med tefter. Mange som står står og kjefter. Som lever etter hefter. Vi lever etter gatas kode. Har bein der du har hode. Forstår du rimene jeg slenger? En ny metode. Er fra en annen klode. Kubisk Trone. Og har affære med din kone Tone eller var det Lone. Jakkene. Tar på seg frakkene. Gir bort pakkene. Til alle som sitter på krakkene slakkende. Et kollektiv fra undergrunnen tar deg helt ned på bunnen. Den siste stunden Er den første. Hver så god til alle dere som er tørste.

See also:

107
107.113
Azad Headbanger Lyrics
Pen Jakke Fredrikstad Lyrics