4Play Kazi DA na ljubovta Lyrics

Душо ќе ти признаам
ти си знај најдоброто
што мене ми се случило.
Покрај тебе верувам
верувам во љубовта
и без тебе не сум целосна

За нас двајца нема препреки
Да останеме заљубени!

Кажи и да на љубовта
кажи им не на солзите
тие се минато за тебе.
Кажи и да на среќата
кажи им збогум на болките
остани, биди среќен со мене.

Можеби јас не знаев
да љубам пред тебе,
но се појави и ме научи.
Низ љубовта води ме
и од злата штити ме,
покрај тебе сум најсигурна.

За нас двајца нема препреки
Да останеме заљубени!

Кажи и да на љубовта
кажи им не на солзите
тие се минато за тебе.
Кажи и да на среќата
кажи им збогум на болките
остани, биди среќен со мене.

И остани засекогаш
И продолжи да веруваш
Во ова што го имаме
И срца свои да следиме

Кажи и да на љубовта
кажи им не на солзите
тие се минато за тебе.
Кажи и да на среќата
кажи им збогум на болките
остани, биди среќен со мене.

Кажи и да на среќата
кажи им збогум на болките
остани, биди среќен со мене.

See also:

109
109.12
Skylark Lyrics
CEPILLO WHO´LL STOP THE RAIN- Lyrics