www.AlbaSky.Com Soni - te Dua ty Lyrics

Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë

Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty

Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithçka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj nënë tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
Diku je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të diten ngroh

Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë

Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty

Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithcka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj nënë tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
Diku je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të diten ngroh
(x2)

See also:

109
109.31
周杰倫 11月的蕭邦-08-逆鱗 Lyrics
By Ilk0 - Emilia Snejanka Lyrics