Elvana Gjata Mames Lyrics

Shpejt ka ardh elvana si shum aroplana. Nuk e di qka boj krejt
e din qka bona. Un jam ajo nuk
jom aji. Mamës pse e bej un nuk kam faj.

Nuk jam e para por jam numer 1.
Kte qe po e them e ki then edhe ti .
Krejt e din kush eshte e para dhe
i par. E kjo nuk dallon si flori prej ari.

Television, radio e degjon te 2 mos me mundo. Zeri im deperton cdo njeri
e pasionon.

Modes tim, time ktu nuk e vren . Eshte diqka qe don e nuk e blen. Mamës mos harroni mamës degjoni te gjith ni refren.

Ref: Se ky tekstskini, se ky beatskini, se ky floowskini se ky eshte sukssesi im .x4

Shpejt ka ardh elvana si shum aroplana. Nuk e di qka boj krejt
e din qka bona. Un jam ajo nuk
jom aji. Mamës pse e bej un nuk kam faj.

Nuk jam e para por jam numer 1.
Kte qe po e them e ki then edhe ti .
Krejt e din kush eshte e para dhe
i par. E kjo nuk dallon si flori prej ari.

Television, radio e degjon te 2 mos me mundo. Zeri im deperton cdo njeri
e pasionon.

Modes tim, time ktu nuk e vren . Eshte diqka qe don e nuk e blen. Mamës mos harroni mamës degjoni te gjith ni refren.

See also:

114
114.32
Joe Ely Up on the Ridge Lyrics
{by-or-mulay} Track 9 Lyrics