Zix hL Audio Battle Lyrics

jaah aaw aaw

jaa kk in me keel geakk

preb preb yeah 3 keer zetten zijn de initialen van een leeghoofd pak een bus en spuit capitalen op je gevel. tatoeer ze op je hoofd met een roestige spijker staat je goed man moet je kijken (EUH)

ja kots van de trap af of ik kots in je gangpad ik kots langs de wasbak uit de afkick kliniek ontsnapt een lamzak. ben ik in de kroeg is je kontzak me asbak. Jonge dan wat kom dan ik klap hard breek me hand gast volop op je tandplak de ontspannen vakmannen bos ik als atlas of er een bom barst in Bagdad.

vol gas of plank gas over de vluchtstrook long zwart als as valt omdat ik drugs rook ik schiet rijms als een kogel door je knieschijf freestyle op alles wat een beat lijk. ik ben helemaalleip b____ ik ben vies als je mari met der benen gespreid ligt. (heet is van mij)
ja niet dat ik ze heb ik word net zovaak gechecked als de tieten van me slet heeuh
this zix op je platscreen freddie geef bier en me c__e halen ik ben kempi

thiis de directeur man pak je bieze op me 10 nakte ik al amber elise voor gratis shiit ik gaf die b____ b____slappe en opeens wil iedereen der in de clip hebben Jaaaaa

ik heb schijt nigguh (yeah) (yeah)
yeah helemaalleip audio tournooi ZIX brap brap

zowiezo de dopeste yeah verder ook de enige enzo
eeeuh ik ben de enige mc die wat gedropt heeft huiee geef het op voor zix de enige rapper kom maar hier met die cd pakketje want derest is er niet.

euh ik rock die s___ hard ik heb kk schijt
ik heb kk schijt
ik ben kk leip
JWZ

See also:

114
114.53
Sebastian Hämer Erinnerung Lyrics
Radio Dept. Pet Grief Lyrics