Kaliopi Dali me sakas Lyrics

Сум била секаде на светот
И сум видела баш сè
Но искрен лажго како тебе, нема никаде
Да има само една ѕвезда
на небо, ти би створил пет
Сè што возможно ти правиш, право чудо е

Реф.
Дали ме сакаш или ме посакуваш
И не е толку важно, ти ми се допаѓаш
Дали ме сакаш или ме посакуваш
Се додека ти лажеш сам си веруваш

За некој ти си болна мана
Но, за мене прав си цвет
Да се смеам дур те слушам
Дур го превртуваш цел свет
А можда не си право злато
Но, имаш голем шарм и стил
А и не би било интересно
Кога искрен ти би бил,
О да

Реф.
Дали ме сакаш или ме посакуваш
И не е толку важно, ти ми се допаѓаш
Дали ме сакаш или ме посакуваш
Се дури ти ме лажеш сам си веруваш

Дали ме сакаш, парам па па пам
и не е толку важно, ти крај мене заспиваш
Дали ме сакаш, парам па па пам
ти утрата со мене, ги дочекуваш

Реф.
Еј, дали ме сакаш или ме посакуваш
И не е толку важно, ти ми се допаѓаш
Дали ме сакаш или ме посакуваш
Се дури ти ме лажеш сам си веруваш

(Дали)

Реф.
Дали ме сакаш или ме посакуваш
И не е толку важно, ти ми се допаѓаш
Дали ме сакаш или ме посакуваш
Се додека ти лажеш сам си веруваш

See also:

118
118.93
Busta Rhymes We Made It Lyrics
yo siempre fui con triana sevillanas (los marismeños Lyrics