Verica Pandilovska Kuckin Sin Lyrics

Врата до врата живееме
А иста клупа во школо делевме
Бескрајно блиски
На исто плачевме
На исто се веселевме.

Во него цел живот бев вљубена
Ти за се знаеше к'о најблиска
Да си ме убила би ти простила
А ти, го собра него
Во твоја постела.

Убав и мил
Паметен и фин
Тој е кучкин син
А ти си како него иста
Би поднела
Од секого се
Но од тебе не
Те имав како сестра блиска.

Не барај ме знаеш и сама
Дека нема што да објасниш
Тоа е што е, тој што го сакав
Ти го зема, се ми уништи.

Исто к'о мене сакам да ти е
Среќна да бидеш и се да исчезне
Ти крај мене минуваш
Да видиш како е, како ми е
Кога до тебе спие
Оној што се ми значеше.

See also:

119
119.45
Myriam Dejarselo a la Suerte [ESTRENO MUNDIAL] Lyrics
The Flower Kings The Way the Waters Are Moving Lyrics