Heroes Rotlöshet Lyrics

Eliten predikar rotlöshetens levnadssätt, att förkasta och förneka det som alltid varit rätt. En gränslös attityd utan normer och moral, ett levnadssätt utan vett och samvetskval.

Drogdyrkande artister påverkar våra barn. Kriminella element glorifieras var dag. Ungdom förleds in i lättja och apati. Var det detta som var meningen med vår "demokrati"?

En rotlös individ utan perspektiv. En ungdom så vilsen och bortkommen i vår tid. I stället han fängslades av medias fiktion. Verklighetsflykten har blivit hans passion.

Barnens sinnen ockuperas av osunda ideal. Det rena, oskuldsfulla, sägs vara konstigt att ha. s__kulten synes vara det absolut primära. Livets sanna gåtor blir på så vis tärda.

Knarket ger ungdomen en verklighetsflykt, till platser där allt känns skönt och tryggt. De flyr ett samhälle, ett sjunkande vrak, ett samhälle som saknar stabilt normklimat.

Skulden för det skedda ligger i den politik, som förtränger traditioner och vår historik. Som förkastar ansvar och hedersam kultur, som fängslat vårt folk i rotlöshetens bur.

See also:

121
121.59
South Park La Resitance (Medley) Lyrics
Emo. Chance Ideal Lyrics