SANE LUBOVNA Lyrics

Kато се замислиш кфа тръпка беше преди а сега през повечето време текът нашите сълзи.Как беше любопитно и дoста загадачно,a сега симулираме едно чуство опадачно.Преди всеки миг с тебе беше вълнение а сега се превърна в обикновенно ежедневие...не не си мисли , че не те обичам искам да си с мене просто сравнявам предишното и сегашното време.Как в секи 1 скандал имапе малко любов , сега секи да убие другия е готов , как вече при проблем направо решаваме и късаме сабираме се на другия ден и от любовта убираме късове ! Чувствам се фълшиво някак си от вътре изгнило, усещайки че те обичам не звучи с/у думата ми ! Опитвам се и ще продължа да се опитвам завинаги да държа тези чувства които изпитвам !
Кажи ми , защо така се случват всеки път нещата м/у нас ? Кажи ми , това ли е думата този ден и този час ? Кажи ми , защо така се случват всеки път нещата м/у нас ? ОоОо кажи ми...!
Не това не е начина да скъсам с теб а просто опит да оправя това което не е наред !Повярвай ми ! Tези рими действително ги изпитвам със сърцето си, късам част от себе си да за да се изчистя от вътре , щото се чувствам мръзен ! Нека ти го кажа , нека да го разбереш - ЧЕ БИХ УМРЯЛ НА МИГА АКО ТИ УМРЕШ ! Не искам и минутка да изгубя без тебе и ще бъда аз с теб и въобще не ми дреме , какво изглежда от страни , как оценяват нашата връзка , от нея не разбират капка по-скоро пръска ! Искам да го направя сега с теб и завинаги , но преди това един въпрос - Сърцето ти изтина ли ? Може да съм беден аз знам не е опръвдание , но съм по-богат от другите във всяко начинание ! Само и само сърцето ти да притежавам без вариянт него някога да предавам !
Кажи ми, защо така се случват всеки път нещата м/у нас ? Кажи ми , това ли е думата в този ден и час ? Кажи ми, защо така се случват всеки път нещата м/у нас ? ОооО кажи ми !
Не мисля ,че по правило нека да се разберем , това което се опитвам да направя всеки ден ! Разбираш ли ? Просто нещо в мене ме раздира , разяждаща от вътре в мен една не обяснима сила ! Нека да го направиме , нека да сме заедно завинаги , коалирайки сърцата си едно за друго изригвайки , настигайки любовта която ни е нужна , но запалвайки изкрицата, която ни възбужда !Лъжейки че се мразиме , но обичаш ме и беден , всяка нощ уплаши ни ,че утрешния ден ще е последен !Чувствах пред нас и чакайки с отворени обятия съветвайки да не робуваме на чужди разпиятия !Загубил съм вярата ти в мене може би завинаги... искам да те попитвам само - Сърцето ти изтина ли ?Защото моето найстина в тебе е влюбено и ако е така съжалявам за времето ти изгубено !
Кажи ми , защо така се случват нещата м/у нас...Кажи ми това ли е думата в този ден и час ? ОоО...Кажи ми !

See also:

122
122.25
Reba McEntire & Carol King Everyday People Lyrics
[Beat]Giac mo co tich Bui Anh Dung Lyrics