Rene Froger Een Eigen Huis (Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken) Lyrics

Ik kan niet zeggen dat ik iets te kort kom. Geen idee geen benul wat de smaak van honger is. Als ik geen zin heb om te koken dan loop ik even naar de markt voor een moot gebakken vis. Als ik morgen geen zin heb om te werken dan stel ik al het werk tot overmorgen uit.En als de kleuren van mn huis me irriteren dan vraag ik of de buurman het vandaag nog overspuit.

Een eigen huis. Een plek onder de zon. En altijd iemand in de buurt die van me houden kon. Toch wou ik dat ik net iets vaker, iets vaker, simpel weg gelukkig was. Ooohhh

Refrein herhaalt.

Ik kan niet zeggen dat ik iets te kort kom. Geen idee geen benul wat gebrek aan liefde is. Vandaag kocht ik mn derde videorecorder vanaf nu af aan is er dus geen programma dat ik mis. Mn vader en mn moeder zijn nog allebei in leven. Dank zij hun heb ik een fijne jeugd gehad. En voordat jij en ik vanavond vroeg onder de wol gaan gaan we met zn tweeen 3 keer uitgebreid in bad.

Refrein herhaalt. 2x

Ja alles, alles kan een mens gelukkig maken. Een sing om mn middel de geur van de zee. Ja alles, alles kan een mens gelukkig maken. De zon die doorbreekt. Een vers kopje thee!

Refrein. 3x

fvw

See also:

122
122.31
Линия С Болью Lyrics
五月天 出頭天 Lyrics