Tsca Russerne angriber Lyrics

1. Russerne angriber FN. Landets udenrigsminister siger FNs krigsforbryderdomstol både er politisk og subjektiv. Igor Ivanovs udfald kom på NATOs udenrigsministermøde i Firenze i aftes. Det fortæller Ritzaus udsendte Terkil Svenson:
"(Ivanov) sagde også at Rusland er kategorisk imod domstolens udbredte brug af hemmelige sigtelser, og folk ikke ved at de står på listen over anklagede krigs-forbrydere, før de en skønne morgen pludselig bliver arresteret af NATOs soldater."
Ivanov undskyldte, at Rusland i sidste månede modtog den krigsforbryderefterlyste jugoslaviske forsvarsminister med fuld honnør. Det var en svipser, siger Ivanov.

2. Politi og skattevæsnet var i går på øl razzia på havnen i Frederikshavn. Her udleverede en 46 årig svensker billig øl og vin, som han havde hentet i Tyskland, og som andre svenskere på forhånd havde betalt for om bord på Sverigesfærgen. Den 46 årige svensker står nu til en bøde på 5000 kr for overtrædelse af næringsloven og så skal han endvidere betale omkring 33.000 kr i afgifter og moms til det danske skattevæsen.

See also:

122
122.70
Alicia Keys Geaorgia On My Mind Lyrics
Jay Sean Stuck in the middle Lyrics