Trajce Manev Osamen Lyrics

Сам сум во ноќва тивка,
и сонувам со очи отворени,
го слушам твојот шепот мил.

Сонувам за дните поминати,
за тебе веќе одминати,
и како да сакаш да кажеш неее....

2x

Ти што ми ја украде душата,
ти што ми ја зароби младоста,
За што ќе патам во животот,
за кого ќе дадам се!!!

Сам сум во ноќва тивка,
и сонувам со очи отворени,
го слушам твојот шепот мил.

Сонувам за дните поминати,
за тебе веќе одминати,
и како да сакаш да кажеш неее....

2x

Ти што ми ја украде душата,
ти што ми ја зароби младоста,
За што ќе патам во животот,
за кого ќе дадам се!!!!

See also:

122
122.123
La Cabra Mecánica En la soleada tarde de domingo en un parque de Moratalaz Lyrics
Kiko Veneno Si Tu Si Yo Lyrics