Мишо Шамара,Ейнджъл и т.н Искам да танцувам Lyrics

Искам само искам да танцувам в това яко парче с RNB гъзе.

Лоу Лошите RNB рекърдс.
Вземи този ритъм беиби, танцуваи беиби, Шамара започва съблечи се беиби.

Мишо Шамара:
Аре скъпа разклати нещата,
ебати краката. Време е вече да се потрудиш- желанието ми да събудиш.Шамара е пич знаеш това я завърти за мен пералнята. Аре малко размърдаи си ханша добре че луфтът не е като ламанша.Искаш да си на брега на морето с мен и да няма трето пето, обаче в клуба е момчето и си стои удобно на сепарето. Под късата пола се виждат бикини а масата е разгадана с линии. Алкохола ти замаива главата повтарям го имаш ебати краката.

Припев:
Искам само искам да танцувам в това яко парче с RNB гъзе.2

Танцуваи сега за твоя тарикат докато си мърда главата в такт
знаеш че тои беиби много те харесва тая вечер за него ти си принцеса. Стоп кадър детаил, усмивка- към сърцето тоя кадър е забивка.Твоето тяло изглежда перфектно както Ванко казва облечена ефектно.
Гърдите от сутиена се показват деликатно- това в ритъм изглежда приятно.
Добър маникиур приятна изненада виждам педикиур в обувки на "Прада".С твоите приятелки сте интересни, бутилка Уиски и направо сте чудесни. Не спирам за вас жените да пиша песни а вие ги купуваите за да бъдем честни.

Припев:

Конса:
Момичета не се блъскаите има време за всички познаите къде са наи яките пички.Отпусни се, завърти се, изгони тоя тип ти към мен обърни се.
Другите маи те ревнуват по добре да се стегнат и да се редуват.Настанил съм се удобно така че спокоино - размърдаи в тоя ритъм тялото зноино.Надървен съм в снаражение боино не знам защо за бога те виждам двоино.Кажи на сестра си до мене да сяда и
без да говори да ме хване за снаряда.Започва поредната секс олимпиада - часът е дванаисет, денят е сряда.
Угасвам светлината - свирки и кавали във тъмнината.

Припев:

See also:

14
14.25
Legião Urbana Love Song Lyrics
REYLI AL FIN ME ARME DE VALOR Lyrics