Eli Hip Hop de Timisoara Lyrics

am prins un beat gol si m-am descarcat nu conteaza al cui e vreau sa spun ca l-a durut cand ne-ati batut in mana cuie pentru cei care n-au vrut , pace atunci acuma muie.
Vreau sa ma mentin in top la fel ca Michael Jackson vreau sa va daram pe toti c__ a facut mereu Mike Tyson, nu pot sa fac operatiile pe creier ca Ben Carson Hela dar pot sa scriu nereguli ca Nelson Mandela, de aia imi doresc nespus de mult sa-i dau m**e lu' Selena in timp ce ascult dialogu lu' Bitza cu Hena.
"Vai de mine c__ arat", iar vorbesti prostii, stii mai urata decat Cream nu ai c__ sa fii. Am cuvinte grele care te lasa fara aer, Freantu e in spate si n-am cu cine sa ma-ncaier. Am facut misto de ele si am facut-o bine asa ca n-ai nici un motiv sa fii suparat pe mine.
Stau inchis in studio ca slobozu' in prezervativ, Bitza mutumesc pentru negativ. Am prea mult respect pentru cei care o fac bine , curvelor stati linistite o sa mai auziti de mine.

yo.. eli record.. acelasi...se stie ... urmeaza..urmeaza fara numar 10.000 de cuvinte....hmm...

Pentru vedetele curve care au facut playback la festivalu' berii. Unde ? in Timisoara.....yo.....m**e..

Nu e prima data cand vedetele serii au venit sa faca playback la festivalu' berii. Asculta-ma putin atent sa-ti spun care-i vrajeala , nu veni sa faci baza de publicul din Timisoara.
Noi primim vedetele din toata tara cu aplauze, ele ne datoreaza mii de scuze, c-au venit cu gandul sa ne cante si sa ne-ncante, dar ne-au mintit pe fata piz*e care-s multe. Am selectat atent curve si baieti si fete si te rog nu ma forta ca sa dau nume de vedete. Sunt prea multe pentru hitu' asta stii ceva ,eu acuma am sa le numesc numai pe cateva. Ea isi face aparitia des la festivalu' berii, tu asculta-ma putin atent ca ti-o descrie eli , e blonda, inalta si frumoasa cred c-o sti ,Timisoara vrea sa critice artista de la blondy, o fi ea blonda, inalta, s__y si papusa da' playback poa' sa faca numa la masa la usa.
Am un sfat pentru tine , nu poti nu canta , nu veni sa ne minti pe noi sub becul de la Elba.
Problema e prea mare, noi am pus accent pe problema, patru gunoaie care acuma sunt in tema. Nu pot s-o iert pe curva de Andreea Balan , c-a venit sa ne minta pe noi pe Dan Paltinisan , nu ma simt bine deloc pe Dan Paltinisan rimeaza cu numele ei , Andreea Balan , acum scoate silabele si deschide-ti gura , nu te uita de parca ti-am fi cerut sa ne sugi p*la. Ridcati mainile ,hai sa cantam cu totii, si cantam doar noi de multe ori mai bine decat voi. Veniti sa cantati si cereti banii care-i vreti da' ce faceti voi nu valoreaza nici 50 de centi. Aici e cazul sa vorbim de trupe ca activ, decat sa cantati mai bine suflati in prezervativ . Nu cantati intr-un oras uitat , cantati in Timisoara , de aici s-a imprastiat libertatea-n toata tara.
Ati avut tupeul sa ma enervati pe mine , daca veniti sa faceti aici ,veniti sa faceti bine. Heeey ,stai putin ca n-am terminat tin sa-ti amintesc ca tot ce faci e de cacat.
Catarat pe sala Olimpia eu n-am sa trag de fiare am sa trag cu sniperu sa te darame din picoare. Vrea si ea nespus de mult ca sa se afle-n treaba, oare a cantat live , raspunsul nu cand lumea intreaba. Asculta o vorba luat din multime , mai sa fie, cine vede si nu stie zice ca asa trebuie sa fie. Ati furat un clip din Trident pentru fiecare, cand o sa afle Poseidon o sa va inece-n mare. O sa suferiti de vreo 3 ori mai mult decat mezina marii ca n-a vrut sa faca pasii pe pamant. c__ aveti tupeul sa urcati pe scena cand voi n-aveti voce la fel ca Mica Sirena. Probabil ati trecut cu bine testele orale si acuma aveti afectate corzile vocale.
Vocile voastre trase pe Cd oftica mai mult decat 20 de unghii mari trase pe sticla.
Mai aveti de invatat , hai sa dau o veste , nu uitati ca Timisoara e cu 10 clase peste . Abia astept sa aud c__ lumea o sa strige ooo cand la festival o sa se auda muzica lu' Geo. Ce intelegeti voi cand va zic de unu' care de fapt e 2 ,1 cat 2 s-ar pisa rapid pe voi. Vor veni acolo , vor scapa vor rupe lantul, veti tremura cand ii veti vedea pe Marc si Dreantu. Tocmai a inceput un razboi chestia nu-mi place , cand sunt certat cu cineva eu parca as sta pe ace, hai sa va zic ceva folosind verbul a face, nu mai faceti playback si atuncea facem pace .
17 iulie 2006 , Shakira a fost , Timisoara afara din case, ati auzit-o live si ati vazut ca se poate sa ajungeti acolo , mai aveti mult de mers pe coate. Nu e de mirare ,iti ingheata inima cand vezi ca tine in mana ei steagul din tara ta, a stres fitele din care aduc norul cand pe Dan Paltinisan s-a invelit cu tricolorul. Am luat exemplu despre c__ se face show, vedetele curve nu ne mai pot minti din nou. S-o credeti voi , ca faceti misto de noi , fara sa platiti daca va mai prindem spargem dinti. Tot ce ne dorim e un show de calitate, am Timisoara in spate care acum imi da dreptate. Dati vina pe microfon ca nu a fost reglat cand de fapt voi aveti o voce de cacat.

Pentru vedetele cureve inca odata repet....la Timisoara nu se face playback... la Timisoara chïar nu se face playback..

See also:

14
14.125
the red paintings Mad World Lyrics
Screeching Weasel Thrift Store Girl Lyrics