Tapinarii Intro Lyrics

Dupa ce a fost considera p___ografic, videoclipul ,,Sunt fericit" al grupului Tapinarii, a fost difuzat in noapte de inviere. Covei si Tanase au fost numiti membrii de onoare ai partidului piticilor.

Asa c__ ziarul nostru v-a anuntat in urma cu cateva zile, Cosmin Covei si Adrian Tanase, membrii grupului Tapinarii, erau interzisi pe posturile de televiziune din cauza unui videoclip cu un pitic care facea striptease. Cei doi baieti si-au vazut in sfarsit videoclipul difuzat pe post in noapte de inviere. Este drept, la emisiunea ,,Club bizar" din cadrul postului Atomic. In timp ce credinciosii se duceau sa ia lumina, ateii se delctau cu miscarile senzuale ale piticului.

Protagonistul numarului de striptease este Marcel Ungureanu, presenditele partidului piticilor din Romania. Desi Cosmin si Adrian au fost acuzati ca isi bat joc de persoanele handicapate, Marcel Ungureanu i-a desemnat pe cei doi Tapinari membrii de onoare ai PPR, iar melodia ,,Sunt fericit" a devenit imnul oficial al partidului.

Tapinarii in sustin din inima pe Marcel la candidatura sa la presedintia tarii in 2004 si spera ca acesta sa ne introduca in sfarsit in structurile europene si euro-atlantice.

See also:

15
15.49
50 Cent Jimmy Crack Corn Lyrics
LUCIANO PEREYRA MELANCOLIA Lyrics