Appa Dit Is Mijn Tijd Lyrics

(Refrein 2 x)
Dit is de s___ (WHAT) dit is mijn tijd
Dus ik grijp me kans met beide handen en ik blijf leip
Want dit is mijn tijd (WHAT)
Je weet het is naffer, de naam is appa motherfocker de meest onderschatte.

(Appa)
Yo ik breek in scène
Brada get the fock out, sla de industrie met me eerste mixtape knock-out.
Het is tijd voor een revolutie, tijd voor die echte s___ , pleeg een nationale coup en er bestaat geen resolutie.
Executie praktijken worden lyrisch gepleegd, iedere week zie ik een nieuwe straatrapper die het niet leeft.
Maar verschil tussen ons is een compact in de teksten en bij jou h___n mensen alleen pak in je teksten.
De zinnen die ik spits zetten je buiten je woning, dus kijk niet naar lengte dat is slechts een uiterlijke vertoning, me stijl is zo zoet als honing.
Maar ik steek je als een bij weet dus wat je rijmt gappie, want je leeft niet wat je schrijft, breek je als een ruit en ik doe het rijm met je zinnen, dus liever denk je 10 keer na voordat je met mij wil beginnen. Ik kan alleen maar winnen, ik heb niks te verliezen en ik drop zoveel bangers dat je last krijgt van je liezen , het is delen of kiezen maar toch kiezen er veel.
Om liever niets te delen , vandaar dat er vele verliezen, want ik zie vele verliezers, die liever spelen op een beat en liegen over het feit of ze wel of niet criminelen zijn, ik breng de pijn.
Want ik ben de man als method.
Amsterdam, ik represented tot de dag dat ik verdwijn, want dit is mijn tijd om te schijnen, dus smeer je in en aanschouw de openbaring van me 1ste kind.

(Refrein 2x)

(Appa)
Ik ben geen standaard artiest, met zijn standaard producers, zijn standaard mixtape, met standaars genakte beats.
Ik heb standaard een hekel een standaard, dus de enige standaard die ik heb is van een genakte fiets. Gek. Fiets weg.
Want ik kom voor een totale overname, veel rappers worden gepimpt en staan achter de rode ramen, h___n zich dood te schamen.
Want ze doen zich voor als de echtste in de game, maar in het echt zijn het zogenaamde, hosselers in de game maar weinig zijn echte.
Rappers blaffen veel maar het enige wat ze bijten zijn teksten.
Stylo's rappen over kilo's terwijl ze plat zitten. Hirsi Ali draagt een hoofddoek op de dag dat ze wat flikken.
Krijg een lach kik ook al ben ik niet heet, en niet alleen ik, geloof me ik ben niet alleen. (whahahha).
Ik maak ze zeeziek al die wannabey Jay -Z's, ik schrijf de echtheid en wat zei schrijven is fugazy, gappie je weet niet, dat je mij kan vergelijken met een SLR meclaren en rappers als een baby BENZ.
Ze zijn te traag en te licht om me te remmen dus m____fock die rappers en hun fans.
En ik opereerde in de schaduw maar nu schijn ik als de zon, want ik opereer nu met me pen en zet de game op slot, als ik drop op de beat en het enigste wat rappers op slot zetten is een fiets.

(Refrein 2x)

Helemaal leip!! Een schijt zieke mixtape, ik blijf goed georganiseerd dus gappie kom niet te dichtbij, de overname is een feit.
Dus liever ga je buiten spelen, zoek maar een andere manier om je buit te stelen, ga liever buiten stelen, want ik doe me ding en pak me flappe en ga , en ik hoef niet meer buiten te stelen, geen tijd om buiten te spelen, ik wil spelen met buit, dus ik speel met woorden zodat ik later met buit kan spelen, spelletje uit te spelen, speel je mee dan speel ik je uit. En stel je buit, om de buit te verdelen met echte broeders, haters maken niks uit. FOCK JULLIE MOEDERS!!!
Ik pluk ze kaal en ik kleed ze uit, leeg de kluis, want gappie dat is me werk, je hebt te maken met een straatrat wat je vast wel gemerkt hebt.
Me werk is skilz want je bent niet de beste en op de computer is de enigste manier waarop je me killt. Dus chill en blijf je zelf en kijk goed want de enige waarop jij vist zijn meisje van elf.
Dus geef toe wie stunterd dikker, mijn teksten zijn schilderijen van miljoenen en de jouwe zijn goed voor b__perstickers.
Het is maar dat je het weet, ik blijf je de les lezen ook als was ik a___fabeet.
En mij s___ is wat de straten vragen en daarom nak ik meer artiesten dan platen bazen.

(Refrein 2x)

See also:

20
20.26
Overlife Aunque No Este Lyrics
Bonnie Tyler Total Eclipse of the Hart Lyrics