Тоше Проески Боже, чувај ја од зло Lyrics

таа има очи
кои ми ги знаат тајните
сите победи и сите порази
таа има раце
кои кријат цели светови
и би умрел јас за тие прегратки
и би умрел јас за тие прегратки

боже не ми треба ништо друго
дур сум жив под ова небо
топла постела и очи што ги знам
боже ангели од небо прати
таа нема да се врати
чувај ја од зло
таа нема никој свој...нема никој свој
боже чувај ја од зло

таа има усни
вкусни како зрела јагода
кои никој не ги бакнува ко јас
кои никој не ги бакнува ко јас

боже не ми треба ништо друго
дур сум жив под ова небо
топла постела и очи што ги знам
боже ангели од небо прати
таа нема да се врати
чувај ја од зло
таа нема никој свој...нема никој свој
боже чувај ја од зло

Written by:A.MukanoV

See also:

26
26.102
Andrew Sisters Chattanooga Choo Choo Lyrics
Тодор Колев Жигули Lyrics