Tose Proeski Go lazam sekoj nov refren Lyrics

Ти си ко некој дух
Ноква ме будиш пак
Пак знам како гулаб сум
Никој не ме милува

Ти си ко тажен стих
Роден од млад поет
Веднаш носиш солза или спомен тих
Спиеш во гитарите

Рефрен
Го лажам секој нов рефрен
ќе бидем моја некој ден
а зошто љубовта се губи
како капка лош парфем
го лажам секој нов рефрен
ќе бидам посилен од се
А штом те здогледам
со друг јас губам свест

See also:

26
26.108
ZZ Top Hummbucking, Part 2 Lyrics
Bukas Palad I Will Sing Forever Lyrics