Obojeni program Ruza Lutanja Lyrics

Pevanje i plesanje su jedna reč. Plešem a da to ni ne znam.Samo disanje je pevanje. Bilo šta da vidim,vidim pa i to pleše. Sve se zavrti pri rođenju i sve se smiri pri umiranju. Dani i noći se smenjuju u ritmu. Spavanje i budnost se ponavljaju kao trans. Sve se jedno oko drugog obavija,prijubljuje,uspinje i uvija. Plešem univerzum hranim. Pevam,sve ćelije trepere. Krvotok,reke,vetrovi,zemljani šar,sve pleše. Godišnja doba se prepliću,planete kruže,svetlost se prelama. Sva tela se pesmom i plesom proslavljaju.
Ja hodam svemirom. Vaseljeno,ti si cvet moje duše. Bezgraničan,bezvremen. Pulsiranje. Hodajući svemirom planetu vidim kao plavu kap. Nema država,nema otadzbine. Navika. Sve je samo san,kruženje. Hodanje svemirom je bajka. Kročiti u ruže. Kročiti u planet, kao dete. Otisnuti se. Priljubiti se uz prostranstvo i nepoznatost iz kojih se pojavljuje bog.
Ja hodam. Ja sam ispovest koja se peva hodanjem. Hodam sam kao sveštenik. Kurva Božija. Ljubav je podavanje. Divim se javnim radovima i javnim radnicima. Čistačima ulica,uličnim vrtlarima, peračima gradova, đubretarima. Ja hodam i ispovedam čežnju i čednost. Orgazme ljubavi i blaženstvo blaženih. Ja sam kurva dobroti i lepoti, istini i slobodi. Ja sam ispovest, ja sam ispovest koja se peva hodanjem.

See also:

27
27.76
Fran Pe Uno mas uno son seite Lyrics
Obojeni program Gospodin Cinik Lyrics