Fronda fjortis Lyrics

Vifta med händerna fjortis, vifta med händerna fjortis, vifta med händerna fjortis vifta med händerna om du är fjortis...

du e en sån där tuff rappare som jämnt sover med lyset tänt eller fan du mustar eller fan fryser du jämnt?
jag ryser det är hemskt när jag ser din vidriga nuna 2 sekunder med dig på scenen och varenda jävel bua och ditt namn komms i håg like länge som baren deltagare.
du påminner om sumo brottare fast deras ben är smalare, men alla vet mitt namn för det är på allas läppar kvickt.
Medans rappare som dig kan skicka in demos till knäppa klipp, när jag ser ditt vridna ansikte kan inte förklaras med ord.
påstår att du är Gangster fast du svimmar när du ser blod.
du skiter fan på dig när du spyr och vita lungor och du vet Joel Bitar du är fan lik den ungen.
Du kan slita av pungen för det är fan ingen stake i dig, och med dina hängpattar kan man missta dig för en naken tjej, ta och raka dig för dom där fjunen ser patetiska ut.
och dina dissar törs du fan inte ens viska ut

(refräng) Vifta med händerna fjortis, vifta med händerna fjortis, vifta med händerna fjortis, vifta med händerna om du är fjortis...

du har nya adidas brallor ihop med nåt gammalt pannband och du är hård när du spinner med din moppe på en sandstrand.
din enda fram tand kan man missta för en matrest, och bölderna i pannan kan förklaras att du har pest, och på en bra fest ställer du hellre ut dina bärs i osten och med en socker i bärsen blir man fullar än nån har hört.
du kommer med en häx blanding från din morsas bar skåp och lillkillen kollar på dig och tigger du bråk men s___ den där killen känner ju farliga grabbar "snälla förlåt alla kan väl göra vanliga tabbar" men ni är riktiga tjuvar och ljugar om allt ni shackat,
du har tuggat alvedon idag det är därför du är aspackad, sen har du inte ät__ nåt så det räcker med ett s__pack och nu har du chansen att ljuga när alla snackar s__ snack, och du dricker bara vatten men säjjer att du snapsar sprit.
men det bara såna som dig som bara hänger på forum och bara snackar skit.

(refräng) vifta med händerna fjortis vifta med händerna fjortis vifta med händerna om du är en fjortis...

dina nya baaghera byxor lär fanimej sprätta upp och din DJ mendez bild lär du fanimej sätta upp ingen är hemma så du kan cykla omkring utan hjälm med det började åska så du blev livrädd och cyklade hem.
Du har varit med oss länge nog så det är dacks att byta bas och du blev as hård efter att du boffat tändargas du går ut i kylan för att det ska se ut som om du stog och röker och du skulle bli spöad av en tjej om det i var för skolfröken.
du vill du röka majja men killen det där är basilika och tillbaks till Joel Bitar visst fan är ni lika.
men hela ditt rum är fullt med jan johansen planscher.
och du skriker mot din morsa "du är en hagga ditt svin" bara för att hon glömde banda in björnes magasin. Och du säjjer att du får b____es och att du är råsjuk du är nog den första pimpen som inte fåt hår på sin kuk..!

See also:

27
27.81
Hootie and the Blowfish Closing Time Lyrics
Kingdom Come The Wind Lyrics