Bagaz Imeto Tvoe Lyrics

Името твое на брегот го напишав
бран ми го избриша.
Името твое на облак го напишав
ветер ми го однесе.

Името твое во срцево ке го скријам
со цела душа ќе го покријам
ниту вода,ниту ветер,
ниту сонце,ниту дожд
да не го најде.

А ти погледни нагоре
ааааа.. ангели маршираат
еее погледни на небо
ангели чувари маршираат
за нас само за нас.

See also:

27
27.90
Anathallo Don't Kid Yourself, You Need A Physician Lyrics
วีนัส ตัดใจ Lyrics