Tapinarii Stire Lyrics

Doi, trei, si!

In fata unei biserici din centrul Focsaniului, un agent de circulatie a accindentat o femeie pe zebra (Auuu!).
Un accident de circulatie in care a fost implicat un politist a avut loc ieri in fata biserici Sfintii Imparati Constantin si Elena din Focsani. Aflat la volanul unui autoturism Opel, in proprietate personala, agentul de circulatie Sorin Paul Rosnicul, in varsta de 25 de ani, din Pirsita, a lovit o femeie chiar pe trecerea de pietoni. ,,Nu stiu c__ s-a intamplat, nu aveam viteza, iar ea a aprut din stanga si nu am mai putu evita impactul, asta e!" a declarat politistul.
Dupa ce a fost azvarlita la pamant, femeia, plina de sange, s-a ridicat si a fugit printre blocuri urland de durere (Auuu!x6). Ea a refuzat propunerea autorului accidentului care a vrut sa o transporte la spital. In cele din urma, Ave, de 45 de ani din Focsani, a ajuns la spital cu masina unui vecin si se afla in afara oricarui pericol.
La locul accidentului a ajuns o echipa condusa de adjunctul sefului IJP Vrancea, subcomisar Ion Popescu. Agentul Paul Rosnicul nu a consumat alcool. El risca in cazul in care se va alege cu dosar penal pentru vatamare corporala sa fie scos din politie. Cercetarile continua. (Auuuuuuuuu!x2)

See also:

28
28.85
Pat Green Way Back Texas Lyrics
Bruce Springstein The River Lyrics