selkouutiset18102007 Lyrics

Torstain Selkouutisten aiheita ovat:

Teleyhtiö Nokia on kertonut uudet tulostietonsa. Nokialla menee paremmin kuin viime vuonna

Venäjän suurlähetystö on kommentoinut diplomaatti Vladimir Kozinin puheita. Suurlähetystö sanoo, että diplomaatin puheet eivät ole virallisia mielipiteitä

Suomessa on löytynyt suuri paritusorganisaatio. Viranomaiset ovat löytäneet ryhmän, joka toi monia prostituoituja Suomeen

Monet eurooppalaiset lähtevät pois Suomesta, vaikka he tulevat tänne pysyvästi. Puolet Suomeen tulleista eurooppalaisista muuttaa pois viidessä vuodessa

Selkouutiset toimittaa Mikko Jylhä

------------------------

Teleyhtiö Nokia on kertonut uudet tulostietonsa. Nokia julkisti torstaina osavuosikatsauksensa. Yhtiöllä meni heinä-, elo- ja syyskuussa paremmin kuin viime vuonna.

Nokian liikevaihto ja voitto ovat kasvaneet. Yhtiö teki voittoa yhteensä 1,9 miljardia euroa heinä-, elo- ja syyskuussa. Viime vuonna samaan aikaan Nokia teki voittoa vain 1,1 miljardia euroa.

Tavalliset matkapuhelimet ovat Nokian tärkein tuote. Yhtiö tekee myös matkapuhelinverkkoja yhdessä saksalaisen Siemensin kanssa. Matkapuhelinverkot eivät ole menneet hyvin kaupaksi, koska Nokia Siemens Networks tekee tappiota.

------------------------

Venäjän suurlähetystö on kommentoinut diplomaatti Vladimir Kozinin puheita. Venäjän suurlähetystö sanoo, että se ajattelee eri tavalla kuin diplomaatti Vladimir Kozin. Suurlähetystö kertoo, että Kozinin mielipiteet eivät ole Venäjän virallisia mielipiteitä.

Diplomaatti Vladimir Kozin on puhunut Suomen ja Naton suhteista. Hän sanoi tällä viikolla, että Suomen Nato-jäsenyys on Venäjälle suora sotilaallinen uhka. Kozin sanoi lisäksi, että Suomen on hyvä tehdä sotilaallista yhteistyötä Venäjän kanssa.

Suomen ulkoministeri Ilkka Kanerva on tyytyväinen, että Venäjän suurlähetystö ajattelee eri tavalla kuin Vladimir Kozin.

Suomi ei ole mukana Naton puolustusliitossa, vaikka jotkut suomalaiset haluavat maamme osaksi Natoa.

------------------------

Suomessa on löytynyt iso paritusorganisaatio. Viranomaiset ovat löytäneet ryhmän, joka toi monia prostituoituja Suomeen. Helsingin rikospoliisi ja Kaakkois-Suomen rajavartiosto löysivät laittoman organisaation yhdessä.

Ryhmä on tuonut venäläisiä naisia seksitöihin esimerkiksi Suomeen, Norjaan ja Englantiin. Ryhmän toiminta alkoi Suomessa vuonna 2005. Naiset tulivat Suomeen turistiviisumilla ja he myivät seksiä hotelleissa ja asunnoissa.

Naiset tulivat Suomeen vapaaehtoisesti, mutta he maksoivat parittajille satoja euroja päivässä. Prostituoidut maksoivat parittajille, koska he hankkivat naisille asiakkaita. Poliisi on ottanut kiinni kymmenen (10) ihmistä, jotka olivat mukana ryhmän toiminnassa.

------------------------

Monet eurooppalaiset lähtevät pois Suomesta, vaikka he tulevat maahan pysyvästi. Uutiset kertovat, että puolet eurooppalaisista muuttaa pois Suomesta viidessä vuodessa. Suomi yrittää saada työntekijöitä ulkomailta, mutta monet ulkomaalaiset lähtevät pois.

Tutkija Mika Raunio on selvittänyt, miksi monet ulkomaalaiset eivät viihdy Suomessa. Hän kertoo, että ulkomaalaiset jäävät usein ilman suomalaisia ystäviä.

Olli Sorainen Työministeriöstä kertoo, että kaikki eivät ole tervetulleita suomalaisille työpaikoille.

Euroopan maista muutetaan Suomeen yleensä työn tai rakkauden takia.

See also:

29
29.6
Ft. Arcangel & K-Libre Traficando ami Manera Lyrics
Mathieu Boogaerts Un petit peu de creme Lyrics