Tose Proeski Makedonija naviva za vas Lyrics

Ова е земја на шампиони
во срце што ја носиме,
и во радост и во солзи
ние ке те бодриме.

Нека грми на трибини
кога за тебе пееме,
ке ни даде Господ сила
заедно да славиме.

Ref (2x):
Македонија навива за вас
пеат милиони како еден глас
Македонија сака победа
милион срца - една молитва.

Јави се јужна, север и запад
нека не чујат колку сме,
црвено - жолта тоа е боја
за која живот даваме.

Нека знае сега светот
за нас МАКЕДОНЦИТЕ,
едно сонце на Александар
нас ни свети в градите.

Ref(x2):
Македонија навива за вас
пеат милиони како еден глас
Македонија сака победа
милион срца - една молитва.
МАКЕДОНИЈА! (x7)

Ref (x2):
Македонија навива за вас
пеат милиони како еден глас
Македонија сака победа
милион срца - една молитва.

See also:

29
29.95
Repvblik Buatku Abadi Lyrics
Bruce Springsteen Gloria Lyrics