Mert Icgoren Istanbul Duy Beni Lyrics

tren de, tren öpsün seni mert icgoren, türkiyenin güneyinden artik burda istanbulda, birakalim kendisi anlatsin sana. istanbulun picleri artik burda, yaninizda, kizlarinizin koynunda, hem de sizin yataginizda. ne mi yapiyor bana hic sorma, kafan basiyorsa sen cevapla, istanbul istanbul olali böyle pic görmedi, kimse benim kadar bu istanbulu sevmedi. tarihmis, efsaneymis hicbirini bilmem, sade gece cikarim, gündüzü sevmem. kardeslerim yine ben her gece bu alemde, etiler, ulus, bebek, akmerkez. nereye gitsek karilar pesimizde, maclarda barlarda her türlü ortamda kolumda hep karilarla, bebekte ben hep arabamla, ceplerim hep dolu paralarla, piyasanin krali, ortamin adami, genc kizlar hep bana takildi. kandi, acti da acti, c__ naz yapti, c__ ugrastirdi, c__ zorlastirdi ama mert isini bildi, yine golu 90'a takti.

istanbul duy beni, gör beni, her gece, her yerde sabaha kadar eglence, önce kebap, manti sonra sonra bizim eve yiyismeye, gecmez bu hayat böyle deme.

derler ona mc, bazilari seksi, kendisi bebekten, istanbulun icinden, büyükleri sever, kücükleri döver, onu gören "memet abi nasisin" ceker. bu alemde nereye gitsen yesen icsen, kirmizi hali önünde, her sekilde, layla, havana, eski pasa, samdan, dönmedim geri ben hic kapidan, 15 yasindan beri bu alemde, üzerimde prada, armani, versace, daha aklina ne marka gelirse, göremezsin beni baska biseyle. yolda sollama, rahatsiz etme, saygi göster, önümü kesme, altindaki reno ile makasa girme, akilli ol, beni hic söyletme. .mina koyyarrim, .zina .icarrim, efendi ol ki sonra hic üzülme, kizlari severim, vururum, cakarim, önden arkadan, sagdan soldan, güzel olmasi yetmez, isi bilmesi kesmez, ne olursa olsun icgören affetmez.

See also:

29
29.107
Style Council The Whole Point Of No Return Lyrics
Style Council Headstart For Happiness Lyrics