ZVERINA (NE)MALA BY SI BYT Lyrics

Nemala by si byt, ako stetka predajna, co jebe za peniaze a tvari sa ako panna. Doma mamu klame ze je gogo tanecnica, prostitutka si este aj klames, ty pica.

Nemala by si byt teenagerska hlupana, co chodi poza skolu pritom blba ako lama. Ma svoju bandu lam, zas nie su v skole, ale sedia pri kofole v popradskej Stodole.

Nemala by si pit a fajcit cigarety, chudak tvoj frajer, v buducnosti tvoje deti. Opita robis kokotinys nadrzancami, kopacky dostavas, castejsie ako kramy.

Nemala by si byt, preoxidova blondina, co zbystri pozornost, ked prechadza audina. Hlava prazdna ale tvar pekne namalovana, nemas ani maturu tvaris sa ako dama.

Bez make-upu vyzeras ako nocna mora, nemas uriven si na smiech jak kosicka Nora. Nemala by si pozerat telenovely, chodit na disco a pocuvat je*nute kapely.

Nosit ala dzinky a otrasne kabelky, otravpvat s blbostami nech ti kupim sperky. Nemala by si, klebetit s kamaratkami, nebyt frigidna vzdy ked ja som nadrzany a hlavne nezabijat cas trapnym frajerom, prist na moj koncert si to rozdat s raperom!!

R: Nemala by si byt, ale byt si mala, presne taka dama,aku chcem od mala, mala byt by si, tak pekna jak Sisi, lebo inak ta po s__e poslem do riti. (2x)

Mala by si byt, mila mudra a krasna, byt bankarova dcera a kupovat mi auta. Byt presne taka aku chcel by som pre seba, nenormalna jeba, dones mi aj modre z neba.

Mala by si byt take zlate dievcatko, robit mi to pusou pritom hovorit mi tatko, byt poslusna, robit vsetko, co by som chcel, v kabelke mat vodku vibrator a lubrigel.

Mala by si byt, ako idealna zena, bise*ualna nym*omanka a hlavne nema. Nosit mi pivo, ked pozeram na hokej, vozit ma do krcmy a nevozit ma k svokre.

Mala by si byt clenkou slobody zvierat, pustit ma dop krcmy, ked bratia idu chlastat. Vediet sa dobre bozkavat a hlavne sulozit, ze ked umriem, pri s__e s tebou, musim ozit.

Mala by si byt kralovna aj v kuchyni, vediet varit dobre jedla nie sojove kokotiny. Chcem byt s tebou v raji ako Adam a Eva, ked mi nebudes stacit obetujem dalsie rebra......

R: 2x

Nemala by si byt, taka pica ako doteraz. Kurvo! V sedumnasti pichas jako dikobraz. Stetko! Je ti f__ s kym, si pod vobraz. Chces to? Skoncit jak cistirna na vocas. Devko! Chybi ti smer, mrhas zivotem. Je ti jedno! Hlavne kdyz te sfackujem kokotem. ................, je na tracku zviretem, polibte si pr*eld dzriv, nez chcipnete.....

See also:

30
30.79
Bryan Adams Bryan Adams-everything I do I do it for you Lyrics
Aaron Tippin A Little Dust On The Bottle Lyrics