Tose Proeski 3.Magija Lyrics

Кој магија ли црна прати,
љубовта твоја да ја скрати
од бела змија, отров земал,
па болна легна, лек ти нема

Биди ко јас, стани за час
пушти го ритмот да те води
запеј на глас играј за нас
пак љубов нова да се роди
три дена траат
сите чуда велат
старо правило
и како в сон ќе мине се што лузни
ти оставило
три дена траат
сите шуда велат
освен песната
Есма запеј ја

Кој пратил ѓавол милост нема
насмев со усни, сто ти зема,
на срце камен тежок стега
те натера од се да бегаш

Биди ко јас, стани за час
пушти го ритмот да те води
запеј на глас играј за нас
пак љубов нова да се роди
три дена траат
сите чуда велат
старо правило
и како в сон ќе мине се што лузни
ти оставило
три дена траат
сите шуда велат
освен песната
Есма запеј ја

See also:

31
31.64
Anne Murray I Believe in You Lyrics
Dusminguet Mi Arte Lyrics