Tose Proeski 6.Mesto na zlostorot Lyrics

Ти кажав се до збор од А до Ш
и не ми е дури ниту малку гајле
си кажавме и цел куп глупости
се каравме цела вечер до сабајле

Ќе можеш ли без гнев да разбереш
ќе сватиш ли ти си лето јас сум зима
и ноќите од жал овенале
за љубовта тука нема здрава клима

А решен бев јас само за тебе да гинам
и илјада и една милја пеш да минам
ќе направев да имаш се што посакаш

Дај разбуди се го нема сонот на вљубените
и оди си ти чувам место во спомените
но некогаш тргни низ времето и просторот
и дојди на место на злосторот

Ти кажав се до збор од А до Ш
и не ми е дури ниту малку гајле
си кажавме и цел куп глупости
се каравме цела вечер до сабајле

Ти кажав се и крај не мачи ме
и дека сум сега веќе без дилеми
не моли ме и дај откачи се
и оди си, само оди без проблеми

А решен бев јас само за тебе да гинам
и илјада и една милја пеш да минам
ќе направев да имаш се што посакаш

Дај разбуди се го нема сонот на вљубените
и оди си ти чувам место во спомените
но некогаш тргни низ времето и просторот
и дојди на место на злосторот (x3)

See also:

31
31.64
Smokie 03 Smokie - Hungry Eyes Lyrics
Jazzamor A Piece Of My Heart Lyrics