Tose Proeski 9.Nemash ni blagodaram Lyrics

Каде си и чија си,
се бега ли од спомени
од часот што бие, од синот што спие
дал солза или две
во сонот ти шепнале
колку мислам на тебе
не не кажа збор
молкот е одговор

Немаш ни благодарам
зошто се трудев да те сватам
да те љубам да те вратам
немаш ни благодарам
ниту пак надеж да ми дадеш
и пак срце да ми крадеш
немаш ни благодарам
си одиш ти надвор лие
око тажно солза крие
немаш ни благодарам

Немаш ни благодарам
насмевка немаш се ми земаш
сега знам ти срце немаш
немаш ни благодарам
се што ти дадов се ми земаш
што те немам што ме немаш
немаш ни благодарам
зашто е крај, крај на чинот
пепел само во каминот
немаш ни благодарам

Ноќва што догорува
пак за тебе ми зборува
и тебе те бара и плаче гитара
дал солза ил две
во сонот ти шепнале
колку мислам на тебе
но не кажа збор
молкот е одговор.

See also:

31
31.64
Slut I Can Wait Lyrics
Shekinah Glory Ministry How Deeply I Need You Lyrics